Replica lui Donald Trump: Obama a fost „cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre”

Candidatul republican Donald Trump a descris mandatul lui Barack Obama la Casa Albă drept un „dezastru,” în replică la recentele critici venite din partea preşedintelui american, informează BBC News online.

„Donald Trump a demonstrat în mod deplorabil că nu este pregătit să fie preşedinte al Statelor Unite”, a declarat Barack Obama într-o conferinţă de presă, şi le-a cerut liderilor republicani să îi retragă sprijinul lui Donald Trump.

„A fost slab, a fost ineficient”, a declarat Trump cu referire la Obama, într-un interviu acordat marţi postului de televiziune Fox News. A fost „cel mai prost preşedinte, poate, chiar din istoria ţării noastre,” a continuat candidatul republican.

Criticat pentru declaraţiile sale în care par să sugereze că susţine anexarea regiunii Crimeea de Rusia, Trump a replicat că „Eu cred că ştiu mult mai multe despre politica externă decât ştie el [Obama]. Uită-te la Ucraina. Vorbeşte despre Ucraina [şi] cât de greu este cu Rusia. Între timp [ruşii] au ocupat Crimeea.”

Obama şi Hillary Clinton, care a fost secretar de Stat pentru o perioadă în timpul mandatului Obama, au „destabilizat Orientul Mijlociu,” în timp ce utilizarea unui server privat de mesagerie electronică de către Hillary Clinton pune „ţara în risc,” a adăugat candidatul republican.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni