Artistul Cedry2k, în mijlocul tinerilor din Arad

Tinerii din municipiul Arad s-au întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, la Teatrul de vară al Centrului Cultural Județean Arad, cu Marius-Stelian Crăciun, cunoscut în lumea muzicală cu numele de Cedry2k. Invitatul le-a vorbit celor prezenți despre problemele legate de viaţa socială a tinerilor, despre alegerea modelelor în viaţă şi despre depăşirea pericolelor şi a diferitelor tentaţii pe care adolescenţii le întâlnesc, accentuând dragostea pentru România şi dragostea pentru Hristos ca două elemente de­finitorii pe care le avem cu toţii în comun. Mentalitățile diferă, hobby-urile diferă, modul de a înțelege viaţa, de a răspunde la ea, tempe­ramentele, caracterele, toate diferă la noi, dar identitatea este aceeaşi şi coordonatele ei rămân. Artistul a spus că „a căutat mereu adevă­rul în multe locuri, dar nu în Bise­rică. Nu voiam să aud de preot. Credeam că omul se poate mântui prin propria bunătate sufletească, doar prin faptele lui. Dar m-am înşelat. Golul din suflet mi-a dovedit asta”.
Invitatul a răspuns întrebărilor venite de la tineri și tinere, iar actualitatea răspunsurilor și sinceritatea lui au fost răsplătite cu aplauze de asistenţă. Sfaturile lui Marius-Stelian Crăciun au fost de mare impact pentru tinerii, care l-au ascultat cu mult interes, îndemnându-i, printre altele, că în orice situație s-ar afla să meargă și să fie prezenți la Sfânta Liturghie.
Manifestarea a fost coordonată și realizată de Asociaţia Mobilizează-te, fiind  finanțat de Centrul Cultural Municipal Arad și Primăria Municipiului Arad prin Programul „Proiecte de tineret, învățământ și recreative”.
Arhim. TeofanMada,
vicar eparhial

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni