O secţie a Tribunalului Prahova va funcţiona într-un centru comercial din Ploieşti

Secţia a II-a Civilă Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalul Prahova va funcţiona, din luna noiembrie, într-un mall din centrul Ploieştiului, măsura fiind luată deoarece imobilul în care funcţionează, în prezent, instanţa, reprezintă risc seismic, citează Mediafax.

Reprezentanţii Tribunalului Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, din cauza stării în care se află clădirea în care funcţionează acum Secţia a II-a Civilă Contencios Administrativ şi Fiscal, cei care vin la această instanţă sunt în pericol.

“Clădirea încadrată în risc seismic I. Pe cale de consecinţă, riscurile atât pentru personal, cât şi pentru justiţiabili sunt foarte mari, mai ales în contextul în care se produc tot felul de mişcări seismice în România”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton.

“Tribunalul Prahova a demarat o procedură de închirirere a unui asemenea spaţiu, încă din luna aprilie a acestui an, procedură în urma căreia s-a declarat o ofertă câştigătoare. Practic, această secţie urmează să funcţioneze în incinta unui centru comercial din Ploieşti, la etajul al treilea. În cadrul secţiei funcţionează 40 de persoane, judecători şi personal auxiliar”, a mai declarat Alina Anton.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni