Arhiepiscopul Timotei Seviciu a sfinţit Crucea de la Seleuş

La intrare în Seleuş dinspre Ineu, mai precis pe partea dreap­tă chiar la bifurcaţia drumurilor care duc spre Şicula, respectiv Arad, s-a ridicat într-un timp destul de scurt o cruce de câţiva metri pe un acostament. În jurul acesteia sunt plantate tuia şi flori.
Acest lucru denotă faptul că Seleuşul este o comună cu oameni gospodari.
Duminică, după terminarea slujbei, la biserica din Seleuş preotul Ştefăniţă Muţ, autorităţile locale şi alaiul de credincioşi s-au deplasat la această cruce unde au aşteptat sosirea lui Timotei Seviciu Arhiepiscopul Aradului pentru sfinţirea crucii. Acesta a fost întâmpinat de un sobor de preoţi în frunte cu părintele paroh Ştefăniţă care a precizat că este o mare onoare pentru seleuşeni să participe la un asemenea eveniment.
După ce a fost oficiată slujba de sfinţire, părintele paroh a mulţumit celor prezenţi pentru osteneala depusă. La întoarcerea de la sfinţirea crucii toată lumea a adresat numai cuvinte de laudă la adresa preotului Ştefăniţă. La vârs­ta de 94 de ani, Sofia Horga, o bătrână destul de ageră a venit să vadă sfinţirea crucii şi a spus că se bucură foarte mult că aceas­tă comună are un preot tare bun şi că toată lumea vorbeşte numai de bine de el.