O comună în continuă dezvoltare

Săptămâna trecută a avut loc inaugurarea mai multor străzi din Şepreuş, de fapt mai sunt cinci străduţe care vor fi finalizate anul următor.
La inaugurare şi la tăierea panglicii au participat locuitorii comunei şi invitaţi de seamă cum arfi: deputatul Ioan Cris­tina, vicepreşedintele CJ Arad Sergiu Bâlcea, autorităţi locale, consilieri locali, directorul trezoneriei din Chişineu-Criş şi mulţi alţii care au apreciat munca primarului.
Înaintea acestei activităţi a fost oficiată o slujbă de un so­bor de preoţi după care a luat cuvântul primarul Ioan Pintean care a mulţumit celor care au fost alături de dumnealui şi mai ales celor care au fost alături în modernizarea străzilor în comuna Şepreuş. Edilul a mai precizat că o contribuţie mare în modernizarea comunei o are şi regretatul primar Simion Incicău care a plecat dintre noi. După terminarea discursului au luat cuvântul şi alţi oaspeţi de seamă.
Mai departe a luat cuvântul vicepreşedintele CJA Sergiu Bâlcea care a precizat că această comună are o administraţie foar­te bună, care are un viceprimar cu mare experienţă.
După terminarea discursurilor s-a trecut la tăiatul panglicii de către deputatul Ioan Cristina şi primarul comunei Şepreuş Ioan Pintean. După terminarea tăierii panglicii s-a plecat în alai până la sala de evenimente, unde cei prezenţi au servit produse tradiţionale cum ar fi: plăcintă cu mere, brânză şi dovleac, dulceaţă, supă delicioasă, friptură de porc şi pui, piure de cartofi şi bineînţeles băuturi răcoritoare. La masă s-au purtat tot felul de discuţii în ceea ce priveşte dezvoltarea contnuă a primăriei.
Am stat de vorbă cu primarul Ioan Pintean pentru a afla despre dezvoltarea infrastructurii în comuna Şepreuş.
„Mă bucur că s-au inaugurat aceste străzi, mereu am spus că fac ceva şi tot timpul m-am ţinut de cuvânt, ştiţi, mie niciodată nu îmi place să spun vorbe goale. Am modernizat străzile pe o lungime de 11,173 kilometri din care 2,9 kilometri vor fi executaţi pentru vehiculele de mare tonaj. În cadrul acestui proiect am mai făcut 40 de po­deţe noi care au fost ne­- cesare. Am finalizat reabili­tarea termică la Şcoala Gimnazială „Mihai Veliciu”, aici vorbim de grupuri sanitare plus centrala termică. S-a finalizat carosabilul Drumului Comunal DC 133 de la km 0 la km 5,5, am pietruit drumul comunal Şepreuş-Satul Nou pe o lungime de trei kilometri. Vreau să informez cu această ocazie cetăţenii acestei comune că mai avem de modernizat cinci străduţe, dar le promit că le voi rezolva în acest mandat. Am depus un proiect în vederea finanţării obiectivului de investiţii, reabilitarea, modernizarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale „Mihai Veliciu”, vorbim şi de grădiniţa cu program normal din Şepreuş. Vă pot spune că faţa comunei s-a schimbat foarte mult deoarece am o echipă bună care face o treabă excelentă.”