Pe scurt

Procesul lui Ioţcu, amânat din nou

Procesul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad este acuzat de trafic de influenţă a avut un nou termen vineri, după ce în iunie, s-a dispus amânarea procesului pentru expertizarea unor probe audio-video ale procurorilor. Vineri, avocaţii lui Ioţcu, cât şi DNA au cerut un termen pentru studierea acestei experize, care a fost încheiată, astfel că următorul termen a fost stabilit pentru data de 23 ianuarie.

 

A condus fără permis

Polițiștii Postului de Poliție Frumușeni au depistat un bărbat care conducea fără a deține permis de conducere. Polițiștii au depistat, în trafic, pe raza localității Aluniș, un bărbat de 49 de ani, din județul Arad, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a contatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 30.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 81 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei. Dintre acestea, 32 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 49 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni