Coborâte rapid cu picioarele pe pământ: Univ Goldiş ICIM Arad – CSU Braşov 60-68

După succesul superb de pe Someş, vineri seară,  în sala UAV (la Polivalentă e din nou târg) s-a visat frumos în primele 14 minute ale disputei cu CSU Braşov. Interval în care Stroman a desfăcut spectaculos de câteva ori defensiva oaspetelor. Dar arădencele s-au trezit la realitate, iar braşovencele au demonstrat că nu degeaba sunt pe locul trei în Liga Naţională (cu menţiunea că uneori prea le-au ajutat și „galben-albastrele”).
31-30 a fost ultima oară când Aradul a condus pe tabelă în meciul de azi, pentru că apoi Houser, Webb, Higgins sau Pesovic să ducă Braşovul spre un succes meritat. S-a dovedit încă odată că e greu să emiți pretenţii când defensiva e plină de găuri, ofensiva tremură la fiecare şarjă, aruncările de la distanţă sunt în ceaţă, recuperările sunt o himeră, iar…râul ramul nu te mai ajută ca altădată.
Așadar, Univ Goldiş ICIM Arad rămâne cu victoria împotriva Clujului şi o evoluţie oarecum sub aşteptări împotriva formației de sub Tâmpa. Dar, precum spectatorii din tribune, să le aplaudăm pentru efort şi pentru că, cel puţin deocamdată, parcă şi-au depăşit condiţia. Dar războiul continuă şi nu e timp de lamentări. Stacey Nolan se va întoarce și el de peste Ocean și își va reintra în rolul antrenorului și motivatorului.
Formații și marcatoare:
Univ Goldiş ICIM Arad: Stroman 15, Hadzovic 14 (2×3),McGuire 13, Nagy 7, Karakasevic 7, Mercea 2, Pasic 2. Au mai jucat: Demeter, Moraru
Braşov: Houser 26 (2×3), Webb 15 (3×3), Higgins 12, Pesovic 11 (1×3), Crăciun 2, Ardelean 2. A mai jucat: Ghizilă.