Mirandolina Prișcă și-a dat demisia de la conducerea Spitalului Județean

Încă de la sfârșitul lunii trecute vă informam că Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Arad are o conducere nouă, managerul Mirandolina Prișcă fiind înlocuit de directorul medical Corina Crișan. Motivul?  La momentul respectiv, Mirandolina Prișcă se afla în concediu medical și, după cum era și normal, atribuțiile
i-au fost preluate de persoana care ocupa poziția a doua în ierarhia spitalului. Se vorbea însă pe la colțuri că Prișcă nu ar mai fi dorită la conducerea celei mai importante unități spitalicești din județ și că o schimbare definitivă este doar o chestiune de timp. Iar timpul ne-a dat dreptate, ieri, Mirandolina Prișcă dându-și demisia.
„Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, conf. univ. dr. Mirandolina Prişcă şi-a înregistrat demisia din funcţia de conducere pe care o ocupă din 2016.  Decizia de a renunţa la funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost înregistrată astăzi (n.r.-ieri), 13 februarie, 2017, la Registratura Consiliului Judeţean şi adusă la cunoştinţă conducerii instituţiei. Respectiva decizie va fi analizată de Serviciul Juridic din cadrul Consiliului Judeţean”, se anunță într-un comunicat de presă al Consiliului Județean.
Din păcate demisionara nu a putut fi contactată, pentru a oferi explicații cu privire la gestul său.
(L.Ș.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni