Transportau lemne fără documente

Polițiștii orașului Pâncota și ai Postului de Poliție Conop au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, trei bărbați care transportau material lemnos fără a deține documente legale de proveniență.
Polițiștii cercetează doi bărbați, de 42 și 28 de ani, din Pâncota, care în data de 10 februarie a.c. au fost depistați pe raza localității, în timp ce transportau cu un atelaj hipo trei metri cubi de lemn specia gorun, fără a avea documente legale de proveniență. În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că materialul lemnos ar fi fost sustras dintr-o pădure de pe raza localității Pâncota.
Materialul lemnos și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor doi bărbați fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infrac­- țiunii de furt de arbori.
Pe raza localității Conop, polițiștii au mai depistat un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo un metru cub de material lemnos din specia cer și carpen, fără a avea documente legale de proveniență.
Materialul lemnos și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, tânărul fiind sancționat contravențional cu amendă de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010.
(A.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni