Florin Tripa: „Datele oficiale contrazic gargara șefilor de la PNL-PDL“

Potrivit social-democraţilor, PNL  în­cearcă să păcălească cetățenii județului, inducând ideea că doar ei aduc bani la Arad. Realitatea arată că lucrurile stau cu totul altfel. „De ani de zile auzim aceleași minciuni, mai întâi de la PDL, acum de la PNL, cum că ei sunt singurii care aduc bani la Arad. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel: în guvernările PSD au intrat cei mai mulți bani în județul Arad. De exemplu, în 2015, Guvernul Ponta a alocat Aradului, pe PNDL, nu mai puțin de 180 de milioane de lei, cea mai mare sumă din 1990 încoace, bani din care s-a reabilitat drumul județean Arad – Felnac, s-au asfaltat străzi în zeci de localități, s-au realizat rețele de apă, canalizare, s-au reabilitat școli și grădinițe.
În 2016, cu tehnocrații în fruntea guvernului, susținuți de domnii de la PNL, Aradul a fost dat deoparte, iar rezultatul se vede: bani puțini pentru drumuri județene, zero lei pentru sistemul sanitar, zero lei pentru școli.
Ca să vorbim pe cifre, nu pe povești, cum fac cei de la PNL, arădenii trebuie să cunoască faptul că în 2016, județul nostru a primit de la Guvernul Cioloș 369.368.810 lei. În acest an, Guvernul Grindeanu alocă Aradului 85 de milioane de lei în plus față de 2016. Mai precis, suma de 454.788.000 lei. Suma alocată pri­măriilor din județul Arad a crescut de la 265 de milioane de lei, la 334 de milioane de lei, iar cea pentru drumurile județene, de la 8 milioane de lei, la 10 milioane de lei. Sunt date oficiale, care contrazic gargara electorală a șefilor de la PNL-PDL, care își bat joc de județul Arad de mai bine de 12 ani. Le solicit din nou domnilor de la PNL să se ocupe de administrație, nu de politică, să cheltuie în folosul arădenilor, nu al firmelor de casă, sumele mari primite de la Guvernul Grindeanu“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.
(G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni