Armonia Mureșană caută tinere talente

Ansamblul de dansuri populare Armonia Mureșană caută tinere talente. „Dorim să atragem în rândurile noastre cât mai mulți iubitori de dansuri și tradiții populare. Toți cei care doresc să devină membri ai ansamblului sunt așteptați să ne contacteze la Primărie, la Biroul Cultural, indiferent de vârstă, fie că este vorba de copii, fie de tineri”, susține instructorul de dansuri Radu Rașca.
Ansamblul Armonia Mureșană are două grupe, una de seniori și una de juniori, coordonate și instruite de Radu Rașca.
Repertoriul ansamblului cuprinde dansuri locale, cum ar fi „Soroc de Sâmbăteni”, „Dans local de Sâmbăteni”, dar și dansuri din Banat, de pe Someș și din toată zona Aradului.  De menționat că la ediția de anul trecut a concursului „Autentic Fest”, atât cei mari, cât și cei mici au obținut premiul I la Secțiunea „Ansambluri de damsuri”. Mai mult, în cadrul aceleiași competiții, solista instrumentistă Raluca Rașca, care cântă la vioară, care a obținut premiul al II-lea.
De altfel, mai trebuie spus că în cadrul ansamblului există și un grup vocal coordonat de solista Maria Rașca și o orchestră dirijată de Constantin Purcel.