C.S. Păulișana Păuliș își așteaptă suporterii la stadion la primul meci al returului

Returul Ligii a IV-a debutează sâmbătă. C.S. Păulișana Păuliș va juca primul meci acasă, în compania formației Unirea Sântana, începând cu ora 15. Nicușor Șanta, organizatorul de competiții al clubului, sus­ține că suporterii din comună sunt așteptați în număr cât mai mare la stadion pentru a-și susține favoriții. „Echipa noastră a obținut locul al III-lea la turneul de sală «Memorialul Nicu Ardelean», organizat de AJF Arad duminica trecută. După cum știți, C.S. Păulișana Păuliș participă cu succes în Liga a IV-a, unde ocupă, în momentul de față, locul al VII-lea, pe care sperăm să-l păstrăm până la finalul campionatului, dacă nu reușim să urcăm în clasament. Sâmbătă, 11 martie vom juca acasă primul meci al returului. Îi așteptăm pe suporteri să vină cât mai mulți în tribunele stadionului de la Păuliș, să sprijine echipa”, a declarat Șanta.
Pe de altă parte, acesta a ținut să precizeze că pe 15 martie se reia și Campionatul de juniori A1, unde tinerii fotbaliști de la echipa mică ocupă locul al III-lea. „Având în vedere faptul că avem o gene­rație foarte bună de copii, sperăm să câștigăm grupa”, a mai spus organizatorul de competiții.
În încheiere mai trebuie men­ționat că clubul este condus de președintele Florin Lăcătuș, echipa mare este antrenată de Dănuț Mițiți, iar echipa de juniori de Trofim Tănase.