La Chișineu-Criș, Ziua Femeii a fost sărbătorită cu flori și muzică

După cum ne-au obișnuit deja, autoritățile locale de la Chișineu-Criș au organizat din nou o petrecere de zile mari prilejuită de Ziua Internațională a Femeii. Pe lângă doamnele și domnișoarele din oraș, pe lângă domnii care și-au însoțit partenerele, la eveniment au mai participat și reprezentanți ai agenților economici care activează pe raza orașului, și nu sunt puțini. De pe lista personalităților venite de la Arad pentru a fi alături de doamnele și domnișoarele din Chișineu-Criș nu au lipsit subprefectul Florentina Horgea, deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad, deputatul PSD Florin Tripa, consilierii județeni Ioan Gligor și  Cristian Ispravnic. „A devenit o tradiție în orașul Chișineu-Criș ca în aceaastă frumoasă zi de primăvară să sărbătorim femeile din oraș. Aș vrea să profit de ocazie pentru a le mulțumi consilierilor locali, angajațiilor Primăriei, agenților economici și domnilor deputați din partea PSD care ne sprijină în dezvoltarea orașului”, a spus în scurtul discurs pe care l-a ținut în deschiderea evenimentului primarul Gheorghe Burdan. În continuare, acesta a ținut să precizeze că este primarul tuturor, și a celor care l-au votat și a celor care nu l-au votat, după care le-a spus invitatelor că are o dorință. „Aș vrea să crească natalitatea, pentru că se mai fac două fabrici la Nădab și avem nevoie de forță de muncă…”, a mai spus primarul. Printre cei care au vorbit s-a numărat și deputatul Dorel Căprar, care a glumit puțin, spunând că „în spatele fiecărui bărbat de succes stă cel puțin o femeie puternică”.

După încheierea momentului festiv, primarul Gheorghe Burdan a oferit invitatelor câte o floare, la fel procedând și deputații Căprar și Tripa.

În încheiere mai trebuie spus că atmosfera a fost încinsă de o formație care i-a făcut pe mulți dintre invitați să-și părăsească mesele pentru a ocupa ringul de dans.