Pe scurt

A furat dintr-un service auto

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt dintr-un service auto. În fapt, în noaptea de 20/21 februarie, un tânăr de 24 de ani, din Arad, ar fi sustras din incinta unui service auto de pe Calea Aurel Vlaicu o bicicletă de damă și un autoturism. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cerectare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Infracțiuni rutiere

Polițiștii cercetează doi bărbați care au săvîrșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat în trafic, un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ708B, pe raza comunei Covăsânț. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că permisul de conducere, eliberat de autoritățile britanice, nu figurează în bazele de date. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar ce cercetare penală sub aapectul săvîrșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere și uz de fals. A mai fost depistat pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu, un bărbat de 43 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism care figurează radiat din circulație. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspetucl săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de aproape 100.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 255 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 95.500 de lei. Dintre acestea, 30 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 225 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 16 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni