Șomerii arădeni au la dispoziție oferte de muncă în Spania

Șomerii arădeni care își caută un serviciu pe peste graniță au ocazia să se angajeze în Spania, la muncă sezonieră. Se caută lucrători la ambalat fructe și verdețuri. Anunțul a fost făcut de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM), ofertele de angajare fiind disponibile prin rețeaua de ocupare Eures.
Se caută persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu sau fără experiență la ambalat fructe și verdețuri. Sunt necesare cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.
Cei care își doresc să muncească aici trebuie să știe că, durata contractului de muncă este de patru luni, iar data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de opt ore pe zi, în două schimburi: dimineața 6.00 – 14.00 și după masa 15.00 – 23.00. Salariul oferit este de 900 – 1.200 euro net pe lună.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro pe zi. Se plătesc doar zilele lucrătoare. Transportul și masa nu sunt incluse.
Persoanele interesate trebuie să depună un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală „apt pentru muncă”, CV, la compartimentul EURES  din cadrul AJOFM Arad, strada Calugareni, nr.1A, et. I,camera 23. Cei nteresați pot contacta numărul de telefon :0771452447
AJOFM Arad va comunica locația și data selecției la o dată ulterioară.