Utiștii, puși în gardă de… fizicul brașovenilor

În cadrul etapei a 26-a a ligii secunde, UTA are parte de un nou meci de 6 puncte cu FC Brașov, una dintre formațiile ce nu-și ascund intențiile de promovare. Cadrul este arena „Otto Grefner” din Șiria, duminică dimineață, începând cu ora 11, meciul urmând să se vadă și la TV, pe Digi și Dolce Sport. Și pentru această partidă, transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit.  Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 9,30, iar ultimul – la ora 10. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria între orele 13 și 13,15.
Laurențiu Roșu spune că a studiat echipa adversă în partidele cu Olimpia Satu Mare și Dunărea Călărași, iar concluzia este următoarea:  „Sunt puternici la faze fixe, au dat destule goluri aşa în special prin fundașii centrali, dar și juniorul Iacob, care a fost și el convoncat la naționala de tineret. Au jucători solizi, înalţi, deci periculoşi. În plus, urmăresc mult mingea a doua și joacă direct pe poartă, trebuie să fim atenţi. Nu am văzut meciul din tur, dar am auzit ce s-a întâmplat cu acele goluri înscrise de brașoveni pe final și polemicile legate de arbitraj”.
Totodată, conducerea anunță că la intrarea în incinta stadionului, po­sesorilor de abonamente care nu au fost la meciul cu Metalul Reșița li se va aplica, pe abonament, locul re­zervat în tribuna de la Șiria.