Fără principalii oameni de atac: Victoria Felnac – Păulișana Păuliș 0-0

Absențele lui Flavius Băd și Radu Popa, ambii suspendați, plus accidentarea rapidă a lui Sabău, aveau să afecteze po­tențialul ofensiv al echipei lui Dan Cuedan în compania disciplinatei formații din Podgorie. Deși cei doi portari nu au scos mingea din plasă, a fost o remiză alba destul de vie, cu câteva ocazii importante de ambele părți.
Rolul de finalizator la VI-FE și
l-a asumat Borteș, doar că jucătorul crescut de UTA nu a fost precis, odată lovind și bara. Pașcalău a avut și el treabă la capul lui Dennis Calancea, păstrând tabela imaculată la pauză. Situația nu avea să se schimbe nici după ultimele 45 de minute, căci felnăcanii Balint și Mărușteri și păulișanul B. Gherghel nu au fost inspirați în execuții.
Concluzia a tras-o Dan Cuedan, antrenorul „roș-albilor”: „Cred că am scos maxim din acest meci, sau cel puțin nu prea meritam să câștigăm. În afară de vreo 5 minute la mijlocul primei re­prize, ne-am exprimat slab, fără un orizont de joc clar. Sigur, nici adversarii nu au avut ocazii mari de gol, dar cred căau realizat ce și-au propus. Sunt ambițioși și arțăgoși, s-au bătut pentru fiecare minge, se vede că au o pregătire bună în spate și acesta e meritul lui Mițiți.  Nouă ne-au lipsit prea mult Băd și Popa, pe faza de atac cotăm mult pe calitățile și realizările lor”.
Formații:
Felnac: Pășcălău – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Petri – Dubeștean, Olariu (67 Mărușteri) – Borteș, Butura, Adam (75 L. Stanciu) – Sabău (20 Balint).
Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Cervenschi, Ambruș – D. Calancea, Itu, Savu (42 B. Gherghel), Gugeanu – D. Popa (70 Bruț, 90 Iercan), Mițiți.
Arbitri: Cristian Burza – Alina Mihoc, Sebastian Pantea.
Observatori AJF: Doru Her­țeg, Ovidiu Coman