S-au simțit bine Poli II – Lunca Teuz Cermei 1-1

Lunca Teuz Cermei rămâne neînvinsă în duelurile cu „satelitul” prim-divizionarei ACS Poli.  După victoria 4-0 din tur, când pe banca „alb-violeților” stătea regretatul Adrian Stoicov și pentru care vineri s-a ținut un minut de reculegere, nou promovata arădeană a smuls remiza pe arena „Calor” din Timișoara.
Cu cinci jucători care se antrenează sub comanda lui Ionuț Popa, Poli II a avut inițiativa în startul partidei, dar dominarea a fost sterile, fără faze de poartă. Oaspeții au avut și ei câteva incursiuni, în special pe partea lui Suslak, dar fără un pericol deosebit la buturile lui Contra. De abia după 29 de minute, am înre­gistrat prima ocazie importantă, când Bârnoi a tras exact în Rusu din apropiere, după o așezare a lui Pădurariu. A fost acțiunea ce a anunțat deschiderea tabelei, venită cu 5 minute înainte de odihnă. Mailat a exepdiat un șut puternic de la 20 de metri, cu pământul, iar Rusu nu a mai putut interveni.
Cermeiul și-a schimbat fața după pauză, iar egalarea nu s-a lăsat prea mult așteptată. În minutul 51, Bulza a fost faultat de Sturz în careu, iar Nistor a transformat la si­guranță penalty-ul rezultat: 1-1 (min. 51). După 7 minute și „alb-violeții” au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar Rusu a parat execuția lui Mailat. Cermeiul a ținut bine de minge, a avut câteva acțiuni legate, dar timișorenii au destul de atenți la mingile ajunse în careul lor. Poliștii au mai forțat doar pe final, dar Bârnoi pur și simplu nu l-a putut învinge pe Rusu, iar Hăruț a tras doar în blocaj după un corner. S-a încheiat 1-1, iar „roș-albii” de pe Teuz au obținut al doilea rezultat pozitiv consecutive al turului.
Formații oficiale:
Poli II: Smaranda – Hăruț, Sturz, Fridrich, Iordache (66 Andreici) – Popan, Murariu, Bârnoi – Mailat, Pădurariu, Vasi.
Cermei: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Șiclovan, Nistor – Coșa, Diarra (88 V. Brândușe),
Aldan – D. Bulza (85 Gurban).
Arbitri: Mihai Spînu (Dej) – Claudiu Doarvăș (Mintia – Hunedoara), Bogdan Vasile (Sibiu). Observatori FRF: Lucian Glogovi­- ceanu (Reșița) și Ion Lupșa (Caransebeș)