Pe scurt

Cercetați pentru furtul unei biciclete

Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au identificat doi tineri, bănuiți de furtul unei biciclete. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 26/27 februarie, tinerii, de 18 și 27 de ani, ambii din Arad, ar fi sustras din scara unui bloc de pe strada Aleea Ulise din municipiu, o bicicletă lăsată neasigurată, în valoare de aproximativ 400 de lei. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Condamnați la închisoare, încarceraţi în penitenciar

În data de 18 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai postului de Poliție Șiria, au depistat un bărbat, urmărit la nivel national. Polițiștii au depistat pe raza localității Șiria, un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, urmărit la nivel național, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 3 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. La aceeași dată, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 16 martie, de magistrații Judecătoriei Lipova, pe numele unui bărbat de 53 de ani, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 6 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori. Cei doi au fost depuși în Penitenciarul Arad.

 

O femeie și trei bărbați, depistați în trafic sub influența alcoolului

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au depistat în trafic, mai multe persoane care se aflau sub influența alcoolului. Astfel, au fost depistați: pe raza localității Ineu, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Nădlac, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe DJ 709, pe raza localității Șicula, un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în Piața Avram Iancu din municipiu, o femeie de 27 de ani,  în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în toate cauzele, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele celor depistați săvârșind infracțiuni rutiere, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni