Lucrările edilitare de primăvară sunt în plină desfășurare

La Păuliș, lucrările edilitare de primăvară sunt în plină desfășurare. Angajații Primăriei  au început, de ceva vreme, să facă curățenie în comună, să toaleteze pomii, să facă curățenie în cimitir și să niveleze drumurile de la Sâmbăteni care nu au fost încă asfaltate.
Potrivit reprezentanților Primăriei, lucrările au demarat săptămâna trecută și vor fi finalizate înainte de Paște. „Trebuie să știți că s-a făcut curățenie pe malul Mureșului, și chiar acum se face curătenie în la monument, toate aceste lucrări fiind realizate de muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală. Tot muncitorii de la Gospodărie Comunală sunt acum la Sâmbăteni și lucrează la nivelarea străzilor care nu sunt încă asfaltate. Este o lucrare care va fi gata în câteva zile”, susține Radu Rașca, consilier în cadrul Primăriei Păuliș.
În aceeși ordine de idei mai trebuie spus că autoritățile locale fac un apel la adresa cetățenilor comunei să își îngrijească spațiile din fața casei, să nu își lase animalele la stradă, iar cei care încă mai au în fața locuinței utilaje agricole, lemne sau materiale de construcții sunt rugați să le mute de acolo, pentru a nu strica imaginea comunei.
Mai trebuie spus că lucrările de amenajare a rigolelor și a acceselor în curțile oamenilor, despre care scriam într-unul din numerele trecute ale ziarului nostru, sunt finalizate în proporție de aproximativ 90%.
Vă reamintim că este vorba despre finalizarea unui proiect început în trecut, care a constat în asfaltarea a șapte kilometri de străzi. „La străzile asfaltate în cadrul acelui proiect trebuie să facem recepția în această vară, motiv pentru care se lucrează pentru finalizarea lui, prin realizarea de rigole și accese în curțile oamenilor”, a declarat, la începutul lunii, primarul Ioan Turcin.