PSD spune că Aeroportul este un organism mort, dar care înghite bani la greu

„Cred că nici măcar condu­cerea liberală a CJA nu mai înţelege ce se petrece la aeroportul din Arad, asta după ce liderii partidului au generat întreg dezastrul de astăzi prin decizii succesive, una mai absurdă decât cealaltă”, este de părere consilierul judeţean PSD Ioan Gligor. Acesta continuă: „Adică, l-au transformat într-un organism mort care în schimb înghite extrem de mulţi bani. Şi aici, la fel precum la Compania de Apă, avem la cârmă un personaj providenţial, pe numele său Dan Bălăcel, agronom de profesie, retribuit împărăteşte precum un mandarin asiatic. Nimeni nu ştie sau nu s-a prins până în prezent care îi sunt meritele profesionale, singura sa competenţă fiind faptul că îl ţine PDL-PNL în cârcă, pe un salariu astronomic, pentru a închide ochii la toate jongleriile şi experimentele”.
Metodic, deputatul PSD Adrian Todor a demontat pas cu pas, încă de anul trecut, toate ma­nevrele liberale care au dus la fa­limentul Aeroportul Arad, arătând că o mână de politicieni incompetenţi au transformat obiectivul într-o afacere de partid. De la investiţiile inutile, la salariile ne­simţite ale conducerii până la lipsa totală de viziune. ,,Nesimţirea şi lipsa de responsabilitate sunt uriaşe iar aceşti indivizi sunt atât de tăbăciţi de reproşuri publice, încât nici măcar nu mai tresar în momentul în care li se serveşte adevărul în faţă. Companii aeriene fantomă, 3 microbuze achiziţionate pentru a plimba porumbeii şi ciorile ce gravitează pe lângă pistă şi recenta vacanţă activă în Corsica a clientelei de partid, cam la asta se rezumă «ultimele eforturi» ale Cionca & co.
Aceeaşi echipă refuză cu încăpăţânare să ia drept exem­plu Timişoara sau Oradea, re­şedinţe de judeţ, unde o serie de companii aeriene de prestigiu operează curse în mod regulat, cum este şi normal pentru oraşe cu pretenţii europene.
Ca o concluzie politică ge­nerală, fiecare preşedinte PDL-ist ori liberal care s-a perindat la conducerea CJA în ultimul deceniu s-a spălat pe mâini la final de mandat după ce a mai turnat un pahar de cenuşă pe un cadavru viu ce s-a stins sub ochii noştri…. şi din vina lor”, spune consilierul judeţean PSD, Ioan Gligor.    (G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni