A început Festivalul Ştiinţei

Festivalul Ştiinței, aflat la ediţia a X-a va avea loc în cadrul mai larg al proiectului cuprins în CAER ,,Știința pentru toți” în perioada 4-6 aprilie.
Dintre activităţi menţionăm: concursul de experimente de fizică și chimie ,,Cel mai bun experimentator” cu participarea  Liceului Național Informatică, Colegiului Preparandia „Dimi­trie Țichindeal”, Colegiului Naţional ,,Elena Ghiba Birta” şi a Colegiului Naţional ,,Vasile Goldiș”.
„În data de 5 aprilie la Lunca Mureşului unităţile de învăţământ vor face o pre­zentare de proiecte pe ştiinţe. Ziua de 6 aprilie marchează Festivalul Ştiinţei, eveniment care va avea loc la Colegiul Naţional Preparandia Dimitrie Ţichindeal. Vor fi prezente 27 de şcoli arădene alături de reprezentanţi ai Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad, ai Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”  din Arad şi ai Universităţii de Vest din Timişoara“, ne-a declarat Laura Nădăban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.
Scopul acestui eveniment este de a prezenta  experimente științifice atractive pentru elevi, menite să le trezească interesul pentru știință.
(A.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni