O serie de evenimente sunt organizate de CJA pentru arădeni, la celebrarea a 25 de ani de activitate

Consiliul Județean își deschide porțile și pregătește expoziții, ver­nisaje, târg de produse tradiționale și un Garden Party, la celebrarea a 25 de ani de activitate.
Administrația așteaptă arădenii la evenimentele organizate între 20 – 22 aprilie, pentru marcarea celor 25 de ani de la înființare.
Astfel, joi, 20 aprilie, de la ora 9.00 este Ziua Porţilor Deschise la Consiliul Județean. Arădenii pot vedea o expoziție de machete, clădiri istorice arădene și pot participa și la o lansare de carte – Din istoria administraţiei arădene.
De la 13.00 se va vernisa o expoziţie semnată Mihai Takacs, eveniment completat de  lansarea albumului „Hibernal”. Un Garden Party va avea loc la Parcul Pădurice, de la ora 19.00.
Vineri, de la ora 9.30 se deschide târgul de produse tradiționale la Consiliul Județean. Începând de la ora 10.00 și până la ora 13.00 are loc ședința festivă, un eveniment la care sunt invitați să participe foști președinți și consilieri ai CJA.
Pentru oaspeții din străinătate invitați de Consiliul Județean va fi organizat un tur al orașului – vizită la Parcul Reconcilierii, Palatul Administrativ şi Muzeu.
Seara, de la ora 19.00, Filarmonica va oferi un spectacol aniversar la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.
Arădenii vor putea merge la târgul de produse tradiționale de la CJA și sâmbătă, 22 aprilie, de la orele dimineții.
Ansambluri de muzică populară din județ vor încânta publicul cu un spectacol traditional, în parcul Pădurice, de la ora 10.00.