Calculele au ieșit greu: Școlar Reșița – UTA II 1-0

„Satelitul” UTA-ei s-a deplasat în Valea Domanului, acolo unde Reșița lui Dorinel Munteanu și Leo Doană nu concepea să piardă teren în lupta pentru promovare. „Roș-albii” au dat, însă, o replica foarte bine, au fost foarte ordonați în joc și rareori l-au lăsat descoperit pe Mara. Totuși, confruntarea avea să fie decisă de un gol venit în startul mitanului secund.
Prima repriză a fost extrem de săracă în faze de poartă. Gazdele nu au prea avut antidot pentru defensiva atentă a arădenilor, care – în schimb – au ajuns foarte rar în careul advers. Tot ce am consemnat ca ocazii în contul bănățenilor a fost un „cap” al lui Beloescu peste și două șuturi de la distanță, destul de peri­culoase, ale lui Keita. Utiștii puteau da lovitura chiar înainte de pauză. Dinculescu a centrat de stânga, iar Toma a trimis din voleu peste poartă.
Partea secundă a început perfect pentru „rossoneri”. În minutul 55, Beloescu a pătruns în careu, a tras la poartă, Mara a respins până la același jucător reșițean, care a trimis printr-o scăriță în plasă. Văzându-se cu sacii în căruță, dar simțind că UTA e capabilă de surprize, reșițenii au jucat pentru conservarea avantajului minim. Doar pe finalul meciului, mai precis în minutul 87, Mara a respins excelent șutul lui Poiană de la 18 metri. Totuși, ocazia de final avea să o aibă utiștii. Lazăr a centrat bine de pe dreapta, iar Dinculescu l-a țintit pe Zimmermann din numai 5 metri. Astfel, punctele au rămas în Valea Domanului, iar arădenii răman pe ultimul loc în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a.
Formații oficiale:
Reșița: Zimmermann – Szijj, Opriș, Banac, Negrei (56 Costescu) – Poiană, Breșneni – Bloju, Keita (79 Himcinschi), Muselin (75 Săndescu) – Beloescu (89 Negoescu).
UTA II: Mara – Dan (61 Zdrențan), Iuga, Wild, Dinculescu – Dobrean (85 Brănișteanu), Jorza – D. Lazăr, Toma, Burlă (64 Vlad) – Costin (69 Covaci).
Arbitri: Călin Lazăr (Mediaș) – Claudiu Doarvăș (Mintia-Hunedoara), Daniel Popa (Aiud)
Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara) și Emanoil Popescu (Târgu Jiu)