Pe scurt

Femeie găsită spânzurată la Felnac

Un apel la 112 a anunțat că o localnică din Felnac a fost găsită spânzurată. O femeie de aproximativ 60 de ani a fost găsită spânzurată în propria casă, în cursul zilei de marți. Întreaga comunitate a fost șocată să afle că o consăteană a făcut acest gest extrem în perioada sărbătorilor pascale. La fața locului, s-a deplasat un echipaj de polițiști pentru a demara cercetările. S-a format echipa de cercetare, care a concluzionat că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul femeii.

 

 

Dispărut în pădure la Drauț

A fost o adevarată mobilizare de forțe la Drauț, unde un bărbat este dat dispărut, după ce s-a dus la plimbare în pădure. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, polițiștii au fost sesizați marți, în jurul orelor 14.30, despre faptul că un bărbat de 70 de ani a plecat în pădure și nu s-a mai întors. Astfel, a fost formată o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a face cercetări în vederea depistării bărbatului. El ar fi mers luni în pădure să culeagă leurdă, iar de atunci nu a mai fost văzut.

 

La volan, sub influenţa alcoolului

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au depistat în trafic trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat în trafic, pe strada Andrei Șaguna din municipiu, un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localității Lipova, un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. A mai fost depistat, pe raza localității Sebiș, un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Cercetat pentru furt calificat

Polițiștii din Șiria au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 14 aprilie, minorul de 17 ani, din Iași, prin efracție, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Șiria, de unde ar fi sustras un motofierăstrău, un polizor unghiular și un ciocan rotopercutor, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni