Sărbătoare Pascală deosebită la Centrul de Zi Nădlac

Frumusețea Sărbătorilor Pascale constă și în aceea că ne gândim și la ceilalți. Ne bucurăm de bucuria celor din jururl nostru și ne întristăm de tristețea lor dar pe aceasta din urmă ne unim ca s-o înlăturăm din suflete, mai ales din acelea ale copiilor, și nu numai.
De o frumoasă abordare a mănunchiului de sărbători pe care tocmai le-am traversat ne-a povestit în scris și inimoasa Ștefania Jucan, din cadrul Centrului de Zi din Nădlac.
„Nevoia de a ajuta, de a veni în sprijinul celor care au nevoie în cele mai delicate momente ale vieții, este misiunea Centrului de Zi. Floriile în Nădlac anul acesta au fost sărbătorite cu campania umanitară «Bucuria creste dăruind», inițiată de către Centrul de Zi Nădlac.
Toate familiile care au dorit sa înceapă Săptămâna Mare a Paştelui dăruind bucurie familiilor vulnerabile din Nădlac au venit şi au donat alimente neperisabile, produse de igienă personală, produse de uz casnic.
Au răspuns la acțiunea centrului peste 70 de familii, firme, întregi clase de elevi, secţii sportive – fiind sprijinite 70 de familii vulnerabile din orașul Nădlac, dintre care 40 de familii cu copii dar şi… 20 de pensio­nari din evidenţa Asociaţiei Diakonia Evanghelică Nădlac.
Prin această acţiune a fost adusă lumina în casele oamenilor în prag de sărbători.
Adevăratul spirit al Paștelui a fost sărbătorit de către copii beneficiarii Centrului de Zi Nădlac şi prin vopsirea ouălor roşii, masa festivă cu multe bucate delicioase, dar şi cu îngheţata de ciocolată, atât de îndrăgită de copii“,  ne-a descris evenimentele derulate de Sărbători la Nădlac Ștefania Juncan.
(F.B.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni