Liberalii au primit „ciolanele” cele mai… bănoase din Consiliile de Administraţie

Şedinţa ordinară de ieri a CLM Arad nu a fost una cu emoţii. Majoritatea clară a liberalilor, în alianţă cu UDMR, face ca ,,maşina de vot”  să treacă orice hotărâre. Ieri a fost vorba (şi) despre numirea în Consiliile de Administraţie la societăţile comerciale din subordinea Primăriei.
Primul punct pe ordinea de zi a fost cel cu privire la  proiectul privind desemnarea membrilor în Comisia de Evaluare-Jurizare pentru concursul „Aradul Curat“. PNL i-a propus pe  Mariana Cismaşiu  şi Bogdan Boca, iar social-democraţii pe Anca Stoenescu. Au intrat doar liberalii.   Lucian Riviş Tipei (tot liberal) a fost confirmat repre­zentant în Adunarea Generală a Acționari­lor la SC Compania de Apă Arad SA. Nu e… rău, dat fiind salariile… galactice de acolo. Au mai fost numiţi pe la Recons, Gospodărirea Comunală, la CET Hidrocarburi. Social-democraţii au mai apucat să deschidă gura pe la capitolul ,,diverse”. Au vorbit despre semaforizare şi despre starea asfaltului din zona Intim. Consilierul Vărcuş de la PSD a mai întrebat ce se mai întâmplă cu salubrizarea prin Arad. Asta pentru că avem un contract expirat între Primărie şi Polaris.
Procedurile de licitaţie trenează şi ,,până atunci curăţenia stradală va fi făcută de către Gospodărirea Comunală”, a spus primul cetăţean al Aradului. În rest liberalii se grăbeau să plece cât mai repede. Asta pentru că urma să treacă şi prin… emoţiile alegerilor interne de partid.
(G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni