Sute de job-uri sunt anunțate de angajatori la AJOFM Arad

Angajatorii arădeni caută să angajeze sute de persoane, pentru diferite munci. De la jumătatea acestei săptămâni sunt anunțate la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) 1.393 de oferte de angajare.
Se caută personal pentru posturi de ambalator în industrie, agent de securitate,  ajutor bucătar, bucătar, casier, confecționer în industrie, constructor – montator, curățitor – șablator, cusător piese din piele, dulgher – restaurator, electrician, frezor,femeie de serviciu, gestionar depozit, instalator instalații tehnice, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, manipulant mărfuri, mecanic agricol, montator subansamble, muncitor necalificat, operator mașini – unelte, operator prelucrarea cauciucului, ospătar, paznic, șofer autobuz sau ca­mion, stivuitorist, sudor, turnător metale, tehnician calitate în industrie și agenți comerciali.
De asemenea, pentru persoanele cu studii universitare trebuie spus că se caută expert achiziții publice, mai multe posturi de inginer – topograf, căi fertate, mecanic și producție, inspector resurse umane, contabil și auditor.
De asemenea, arădenii interesați pot afla mai multe despre ofertele de lucru de peste graniță disponibile prin rețeaua Eures, de la reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă. Pe site-ul instituției pot fi aflate mai multe informații privind oferta de job-uri.