Dan Negru vine astăzi la UAV: „Să fie show-ul singura rețetă de succes în televiziune?”

Universitatea Aurel Vlaicu găzduiește, astăzi, începând cu ora 12, o dezbatere care se anun­ță a fi extrem de interesantă, atât pentru studenții de la Jurnalism, cât și pentru „consumatorii” de programe tv. Omul de televiziune Dan Negru, cunoscut pentru emisiunile sale de divertisment, vine la UAV pentru a incerca să răspundă, împreună cu cei prezenti, la întrebarea: „Să fie show-ul singura rețetă de succes în televiziune?”
Conform organizatorilor, dezbaterea fa-ce parte din seria „Întâlnirilor Asociației Studenților Jurnaliști” și va fi moderată de către  jurnalistul Sorin Ghilea.
Toți cei care doresc să participe la această întâlnire sunt așteptați, astfel, în complexul M al UAV,  la etajul I, unde va avea loc întâlnirea cu Dan Negru.
„Este o bucurie pentru noi să îl avem ca invitat pe celebrul om de televiziune Dan Negru. Sperăm ca prezența sa la Arad, la universitatea noastră, să aducă în complexul M nu doar pe studenții de la jurnalistică ci pe toți cei care sunt interesați de fe­nomenul televiziunii”, a declarat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.
(L.Ș.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni