Pe scurt

Incendiu în centrul municipiului

Pompierii au fost solicitați să intervină sâmbătă după-masa, pentru stingerea unui incendiu, în centrul Aradului, în zona Dacia. A izbucnit un incendiu la o fostă toaletă publică din zona stației de tramvai. Se pare că, focul s-a aprins de la niște țigări lăsate aprinse de oameni ai străzii. Focul a fost stins în scurt timp de pompierii Detașamentului Arad. Din fericire, nu au existat victime.

 

 

Condamnat pentru furt calificat, încarcerat de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 19 aprilie a.c., de magistrații Judecătoriei Chișineu Criș, pe numele unui bărbat de 33 de ani, din Felnac, care are de ispășit o pedeapsă de 4 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 80.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 139 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei. Dintre acestea, 52 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 87 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni