Pe scurt

Prins în flagrant, în timp ce oferea spre vânzare un telefon furat

Polițiștii Secției nr. 7 poliție rurală Lipova cercetează un tânăr pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au depistat, în flagrant delict, în zona Gării din municipiu, un tânăr de 17 ani, din Ghioroc, în timp ce oferea spre vânzare un telefon mobil, pentru care nu putea prezenta acte de proveniență. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în data de 7 mai, tânărul ar fi sustras telefonul în cauză, alte 4 telefoane mobile și diferite bunuri din vestiarul terenului de fotbal din localitatea Ghioroc, în timpul unui meci de fotbal. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

A condus un autoturism neînmatriculat

Polițiștii Serviciului Rutier cercetează un bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat la sfârșitul săptămânii trecute, în trafic, pe DN7, pe raza localității Pecica, un tânăr de 29 de ani, cetățean Bulgar, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

 

La volan, fără permis

Polițiștii orașului Lipova cercetează un bărbat care a condus fără a deține permis de conducere. Polițiștii au depistat în trafic pe DJ707/B, pe raza localității Valea Maree, un bărbat de 41 de ani, din Căpâlnaș, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul  de a conduce suspendat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi de 100.000 de lei. Oameii legii au efectuat mai multe acţiuni, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 296 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. Dintre acestea, 89 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 207 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni