Acţiuni de amploare ale poliţiştilor arădeni

În perioada 12-15 mai, în baza unui plan de acțiune cu aplicabilitate la nivel naţional, 356 polițiști arădeni s-au aflat în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

În perioada antemenționată, efective din structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, transporturi și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au acţionat suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor ilegale și a cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiuni, 187 sunt de ordine publică, 40 sunt polițiști rutieri, iar 129 de polițiști sunt de la alte structuri. Totodată, 200 patrule de siguranţă publică au acţionat pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Poliţiştii de la transporturi au asigurat patrularea în trenuri de călători, staţii şi triaje de cale ferată. Pe drumurile publice, poliţiştii rutieri au acţionat pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 13 aparate radar.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni