Roșu are un accidentat și un suspendat pentru meciul cu Poli

Din punct de vedere sportiv și mental, UTA pare pregătită să înfrunte rivala ASU Poli la finalul acestei săptămâni. Ca și efectiv, însă, veștile nu sunt tocmai bune pentru Laurențiu Roșu.
Doi dintre titularii arădenilor la Clinceni sunt anunțați indisponibili la Timișoara. În primul rând, este vorba despre Dumitru Copil, care e suspendat pentru cumul de carto­nașe galbene, dar și de Richard Filaret, care a ieșit accidentat de pe teren în prima repriză și are genunchiul stâng umflat. E foarte puțin probabil ca fundașul arădenilor să fie recuperat, însă e așteptată revenirea căpitanului.
Alin Gligor a intrat în sala de forță de joia trecută, în weekend a reînceput alergările, iar ieri a făcut primul antrenament cu echipa după două săptămâni. Azi, „roș-albii” au liber, dar fundașul de 33 de ani are programată o ședință de pregătire separată cu „Nacho”. De miercuri, când la Arad va reveni din Spania și Laurențiu Roșu, Gligor ar trebui să se antreneze cât de cât normal.
Mai trebuie spus că sistemul special de premiere anunțat înaintea derby-ului cu Sepsi rămâne va­labil și pentru ultimele etape ale campionatului, cu o precizare simplă. Primele de joc vor fi multiplicate (x2 cu Clinceni, x3 cu Poli, x4 cu Balotești și x5 cu Chindia) doar în cazul în care UTA va promova în Liga 1 la finalul actualei stagiuni. Deocamdată, Petre et. comp. au încasat prima de joc normală, câte 600 de lei pentru victoria de dimineață, de la Clinceni. Diferența de 600 de lei se va lua la final, dacă utiștii se vor pregăti, din vară, de duelurile cu Viitorul, FCSB sau Dinamo.