Pe scurt

Pompierii au salvat un mânz căzut în fântână

Pompierii arădeni au fost solicitaţi să intervină luni seara, pentru a salva un animal căzut într-o fântână la Curtici. Nu a fost o operaţiune tocmai uşoară, dar a avut deznodământ fericit. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad, a fost o operaţiune de salvare a unui mânz, căzut în fântână în oraşul Curtici; era o fântână fără apă, de aproximativ 6 m adâncime. S-a intervenit cu un echipaj deblocare-salvare, un echipaj descarcerare grea şi opt subofițeri.

 

Transport ilegal de țigări

Polițiștii Secției nr.1 au depistat în trafic, un transport ilegal de țigarete. Polițiștii au depistat marţi, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 62 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism 4.800 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de aproximativ 2.640 de lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

               

Produse cosmetice furate de patru minore

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant delict, patru minore care furau produse cosmetice. Polițiștii cercetează patru minore, de 8, 10, 12 și 17 ani, care au fost depistate în flagrant, în timp ce sustrăgeau produse cosmetice în valoare de aproximativ 380 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Condurașilor din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele minorelor fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Au condus fără permis

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, un tânăr și o femeie care conduceau fără permis. Poliţiștii au depistat pe raza localității Târnova, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul condus, iar pe DN79/A, pe raza localității Almaș, o femeie de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni