Fanii UTA-ei fac ultima repetiție pentru Poli la antrenamentul oficial al favoriților și la… juniori

Clubul UTA a ajuns la 950 de bilete achiziționate, dintre cele 5.000 puse la dispoziție de rivala de pe Bega. Dacă și noul stoc de 200 se epuizează, Codru Grădinariu susține că alte tichete vor sosi rapid pentru doritori, poate chiar sâmbătă sau duminică. „Ținem în permanență legătura cu Colin (n.a. Mesz) la Old Lady’s Pub, unde s-a vândut marea parte a biletelor la Poli – UTA, iar dacă mai e nevoie și de altele mergem urgent la Timi­șoara”, a precizat directorul general al „Bătrânei Doamne”.
Dacă pentru câțiva membri ai galeriei, derby-ul a început deja prin pregătirea coregrafiei, pentru majoritatea repetiția se dă pe terenul ICRTI, acolo unde, sâmbătă dimineața, Laurențiu Roșu va conduce ultimul antrenament înainte de derby, dar și puține ore mai târziu, în Sânnicolau Mic. Suporterii „roș-albilor” au stabilit deja că după ce le vor transmite mesajul de mobilizare lui Gligor et. comp., o vor încuraja pe UTA Under 17, în tentativa sa de a se califica în finala națională Elite, în fața celor de la CSU Craiova. În tur, oltenii, susținuți – la rândul lor – de nucleul tare al galeriei „Științei”, au câștigat cu 2-1, așa că șansele ca scorul să poată fi întors sunt mari. Pentru ziua de duminică, totul rămâne cum s-a stabilit deja. Suporterii Campioanei Provinciei
și-au dat întâlnire la ora 13,30, în Gara Arad, iar plecarea spre Timișoara se face cu trenul R-2606, de 14:35. Tichetele de călătorie cu trenul costă 7.50 lei dus şi 7.50 lei retur, fără reducere. Elevii beneficiază de redu­cere 50%, iar studenții au gratuitate.