Încep spectacolele găzduite de Teatrul de Vară

La început de sezon estival se dă startul seriei de evenimente găzduite de Teatrul de Vară, organizate de Centrul Cultural Județean, din subordinea CJA.
Începând de miercurea viitoare, de la ora 20, timp de trei luni – iunie, iulie, august, pe scena din curtea Centrului Cultural Județean Arad vor avea loc spectacole de teatru, precum și concerte, fiind invitați artiști îndrăgiți la nivel național și internațional. Intrarea este liberă.
Astfel, primul spectacol al stagiunii, ,,Dicționar explicativ al iubirii române”, al Teatrului de Artă București,    este un colaj de poezii cu tente romantico-melancolico-umoristice, un cântec vioi, fără cusur, al unei chitări cu suflet, istorioare rimate, multă carismă şi ironie.
În distribuție sunt regăsiți:
George Constantinescu, Marius Cordoş și Dan BYRON (chitară).
George Constantinescu este fondatorul Teatrului de Artă București. S-a format ca artist în anii 2000, urmând cursurile Universităţii de Arte din Târgu Mureş, iar în 2007 a venit la Bucureşti. Din 2010, joacă în producții ale Teatrului de Artă București – pe care l-a înființat din pasiune și din credința că arta poate vindeca societăți – producții performate la început în spații neconvenționale, parcuri și cafenele.
Marius Cordoş face parte din categoria acelor actori care abordează partitura din interior, cu har, care conferă rolurilor stări atât de diverse, de la suferinţă şi ironie, la disperare şi umor, investindu-le cu mult omenesc.
Dan Byron spune: „Fac muzică de la șase ani, părinţii mei au ales domeniul, dar nu şi-au închipuit niciodată că am să fac şi carieră. Tot ce urmăreau ei pe atunci era să nu-mi pierd vremea pe maidan cu golanii. Primul album pe care l-am scris aproape în totalitate a fost Forbidden drama al trupei mele actuale, BYRON. Primul pe care l-am orchestrat aproape cap coadă – Perfect (de altfel este singurul pe care l-am și co-produs)”.