Expoziţia elevilor de la Şcoala Populară de Arte Arad – Sala Clio

În aceste zile (6-12 iunie a.c.) se desfăşoară în municipiul Arad, Zilele Şcolii Populare de Arte Arad, manifestare susţinută de cei mai talentaţi elevi ai instituţiei. Pe parcursul acestor zile au evoluat sau vor evolua tineri interpreţi de folclor,  elevi-instrumentişti ai claselor de pian şi chitară clasică, precum şi elevii-actori ai clasei actriţei Oltea Blaga ş.a.

Joi, 8 iunie a fost rândul artiştilor de arte vizuale să se manifeste. Astfel, la Sala Clio s-a vernisat Expoziţia de arte vizuale a elevilor de la Şcoala Populară de Arte, cu   lucrări realizate de artiştii clasei de Pictură-prof. Ioan Kett Groza, de Design-prof. Adriana Chiriţă, de Grafică-prof. Adrian Raţă şi ai clasei de Grafică-prof. Bogdan Iorgovan.

Expoziţia a fost deschisă de către directorul instituţiei, Lucian Ienăşescu, în prezenţa unui public numeros precum şi a cadrelor didactice de la şcoala de arte.

Artisul plastic Ioan Kett Groza a făcut câteva referiri critice asupra lucrărilor expuse, afirmând că unii dintre tinerii artişti au reale aptitudini, depinzând doar de ei dacă vor să se afirme în lumea artei vizuale pe care o practică.

Zilele Şcolii Populare de Arte Arad se încheie luni, 12 iunie, ora 17,00 în curtea Centrului Cultural Judeţean Arad, cu un megaconcert pop-rock.