Haymaking Field Day (Ziua fânului de pe câmp) la Maschio Gaspardo: reprezentanții societății au vorbit despre trecut și despre planurile de viitor

Maschio Gaspardo, producătorul numărul 1 de utilaje agricole din România, care are la Chișineu-Criș una dintre cele mai importante fabrici ale grupului, a organizat, ieri, o întâlnire cu ziariști din mai multe țări, sub genericul Haymaking Field Day, prilej cum se poate mai nimerit ca reprezentanții societății să facă un scurt istoric al acesteia și să vorbească despre planurile de viitor.
Amfitrionul evenimentului a fost Marco Torazza, directorul de strategii și marketing al societății, care a dat pe rând cuvântul lui Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo și fratelui acestuia, Andrea Maschio, președintele Maschio Fienagione SPA. „V-am invitat la această întâlnire pentru că vrem să vă prezentăm realizările noastre. Avem un plan de marketing adaptat noilor evoluții din agricultură, societatea noastră fiind în continuă dezvoltare, astfel încât am făcut o serie de achiziții care ne-au dat posibilitatea să producem utilaje noi. Vrem să dăm grupului o nouă identitate și să investim în noi fabrici, dar noul plan de afaceri presupune o nouă organizare, astfel încât Massimo Bordi este noul CEO al grupului”, a declarat Mirco Maschio. În continuare, acesta a ținut să precizeze că împreună cu fratele său Andrea să extindă societatea, având în vedere că Maschio Gaspardo reprezintă un brand extrem de puternic, care produce o gamă variată de utilaje agricole, cu o distribuție în toată lumea.
La rândul său, Andrea Maschio a ținut să precizeze că societatea are fabrici în Italia, România, China și India, fiind o companie multinațională, nu una italiană. „Pentru a putea să vindem milioane de produse în întreaga lume, trebuie să ne adaptăm mereu, să venim cu noi utilaje, să dezvoltăm noi linii de producție”, susține Andrea
Maschio, care a făcut o scurtă trecere în revistă a produselor companiei.
Produse pentru toate piețele
În ceea ce-l privește, Marco Torazza a vorbit despre fabricile Maschio Gaspardo, despre produsele oferite fermierilor din întreaga lume, despre rețeaua de distribuție și bineînțeles despre fabrica de la Chișineu-Criș, care este „perla coroanei”. Fermierii care doresc să își cumpere un utilaj agricol trebuie să știe că fabricile Maschio Gaspardo sunt specializate în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului.
Grupul comercializează şi distribuie o gamă largă de produse: cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având zece unităţi mari de producţie, șapte în Italia şi alte trei în străinătate (România, India şi China) şi 12 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.800 de an­- gajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii: orien-tarea spre productivitate şi muncă; înclinaţia spre dezvoltare şi progres; controlul calităţii şi al servicilor; atenţia la nevoile clientului. „Este important pentru noi să avem fabrici peste tot pe glob. Astfel, avem unități de producție la Campodarsego, Morsano al Tagliamento, Cadoneghe, Portogruaro,  Qingdao (China), Pune (India) și bineînțeles la Chișineu-Criș. Trebuie să mai menționez că avem o linie completă de producție, iar fermierii care vin la dealerii noștri găsesc tot ceea ce au nevoie”, susține Torazza.
În plus, trebuie spus că produsele Maschio-Gaspardo sunt vândute de 2.500 de dealeri, iar în România, a ajuns să fie producătorul numărul unu de utilaje agricole. „Suntem mândri să spunem că suntem producătorul numărul unu de utilaje agricole din România, iar cei care au făcut posibil acest lucru sunt angajații noștri de la Chișineu-Criș”, a încheiat Marco Torazza.