„Direcția” lui Pistru se pare că bate la stânga și ar putea intra în PSD

E căldură mare în mediul politic. După ce deputatul liberal Eusebiu Pistru a pierdut în fața lui Falcă, dar a arătat că alegerile interne au fost doar o mascaradă, lucrurile nu au fost îngropate.
Nici Falcă n-a uitat, dar sunt semnale că Pis­tru ar fi gata să schim­be… banda.
Mai ales cu evenimentele din ultimele zile și ca o consecință a moțiunii de cenzură de azi, PSD se pare că a dat liber la achiziții. Scopul? Unul foarte simplu: securi­zarea voturilor la moțiune când nu se știe ce și cum. Asta în ipoteza plauzibilă că unii nu mai răs­pund la… disciplina de partid.
Mai ales după scandalul cu chestiunea maghiară. De aceea, sunt semnale că Pistru a fost… contactat. Cu noi nu a mai avut chef de vorbă, dar… Surse bine informate din PSD ne-au confirmat că au avut loc convorbiri între deputatul liberal și conducerea social-democrată. Dacă toate acestea se vor confirma, liberalii ar putea ajunge egali cu USR la Arad. Adică să rămână cu doi parlamentari. La ultimele alegeri interne ale PNL, Pistru a obținut un post de vicepreședinte în BPN al PNL. Rămâne de vă­zut, dacă Pistru va trage pe… stânga.
(G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni