Spectacol și lansare de album în memoria Mihaelei Mariş

La Teatru Clasic Ioan Slavici are loc joi, ora 19.00 un spectacol în memoria artistei Mihaela Mariş. Spectatorii vor avea parte de un spectacol folcloric şi o lansare de album. Vor fi prezenți artiști din folclorul local şi naţional, colegi de breaslă cu artista Mihaela Mariş.
Cosmina Brădean, Ansamblul Florile Mureşului (Vladimirescu), Daniela Dudaş–Pele, Iordana Rad, Ramona Florea, Nelu Zadic, Ma­rius de la Arad, Aurel Ungur, Olivia Cotocea Cotuna, Ştefan Muntenaş, Alexandra Drăgan, Lucian Drăgan Jr., Lucian Drăgan, Tinu Vereşezan, acompaniaţi de Orchesta ,,Florile Mureşului”, condusă de profesorul Ioji Naghi, vor susţine un concert în memoria regretatei artiste Mihaela Mariş. Cu acest prilej va avea loc şi lansarea postmortem a albumului ,,Română mi-e viţa”. Albumul include 14 piese îndrăgite şi promovate de regretata artistă,        în timpul vieţii sale mult prea scurte. Gazda evenimentului va fi prezentatoarea Nicoleta Pavel, cea care i-a fost alături Mihaelei în momente frumoase, dar și foarte grele.
Intrarea la spectacolul organizat de familie, cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad şi a Centrului Cultural Judeţean este liberă. ,,Mihaela a iubit viața și tradițiile, lucru ce transpare uşor din cântecele sale cu care a încântat de nenumărate ori iubitorii de folclor. Pentru ca vocea și melodiile sale să rămână vii, am realizat un album cu 14 piese, la lansarea căruia îi invităm cu drag pe toţi cei care au îndrăgit-o pe Mihaela și s-au regăsit în cântecele ei”, a spus sora artistei, Laura Mariș.
Mihaela Mariş s-a născut în data de 24 Iulie, 1979, în localitatea Gurahonț, județul Arad. Artista a urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, secția canto, sub îndrumarea îndrăgitei interprete de folclor Ana Pacatiuş. În paralel cu cariera artistică, Mihaela a activat şi în cadrul Direcției Programe de Dez­- vol­tare a Consiliului Județean Arad şi la Direcția Județeană de Evidență a Persoanei.
(S.S.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni