Prea puține podețe: autoritățile locale au dispus remedierea greșelii

După cum vă informam în numerele trecute ale ziarului nostru, localitatea Sâmbăteni a fost cuprinsă într-un proiect de asfaltare a străzilor, proiect care acum se apropie de final. „Proiectul de asfaltare în Sâmbăteni se apropie de finalizare, prin terminarea rigo­lelor și podețelor. Sperăm că până la mijlocul lunii iulie să se poată face recepția pentru asfaltări și podețe, după care vor începe lucrările la Păuliș, pe străzile asfaltate, unde constructorii vor avea de muncit la podețe, rigole și accese”, a declarat Ioan Turcin, primarul comunei Păuliș.
Chiar dacă proiectul de la Sâmbăteni este aproape finalizat, există însă destule probleme, probleme pe care autoritățile locale se străduiesc să le îndrepte. „Din păcate, nu toate proprietățile au fost prevăzute cu podețe pentru toate intrările. În acest sens facem tot ceea ce ține de noi să găsim soluții pentru a remedia aceste greșeli, pentru ca toată lumea să fie mulțumită”, a mai spus primarul.
Având în vedere că autoritățile locale promiteau că vor face demersurile necesare pentru asfaltarea tuturor străzilor din comună,  vă reamintim că la sfârșitul lunii februarie s-a făcut primul pas în acest sens. Astfel, au fost depuse două proiecte, care vizează asfaltarea străzilor și realizarea a 12 kilometri de trotuare din pavele.