Scriitorul Cornel Marandiuc îşi lansează patru cărţi deodată

Cunoscutul scriitor arădean, Cornel Marandiuc şochează din nou în mod plăcut  piaţa literară, venind în faţa cititorilor săi cu patru noi cărţi.
Apreciat  îndeosebi prin romanele sale cu subiecte din sfera războiului şi aviaţiei sau cele
cu tentă memorialistică, Cornel Marandiuc a trecut în mod subtil, pe nesimţite la o nouă provocare de scriitor, aceea de a scrie poezie. Căci, iată, cele patru cărţi ce vor fi lansate vineri, 7 iulie a.c. ora 18,00 la Turnul de Apă Arad sunt cărţi lirice, cărţi de poezie: „Fereastră în Pădurea Verde“, „Peţind-o pe Flora“, „Atac şi predare“ şi ultima, „Ninsorile de lux“. De menţionat că toate cărţile au apărut la Editura Azbest Publishing, Şiria, în anii 2016 şi 2017.
Cărţile, viaţa şi personalitatea lui Cornel Marandiuc vor fi prezentate de scriitoarea Mihaela Morari.
Remarcăm că cele patru cărţi nou-apărute sunt bogat ilustrate cu imagini de mare calitate din cultura universală, cu menţiunea că ultima carte, „Ninsorile de lux“ este ilustrată cu reproduceri policrome după lucrări ale apreciatului artist plastic, Mihai Takacs, imagini reprezentând peisaje citadine din Arad.
Aşadar să nu uităm, vineri, 7 iulie a.c. ora 18,00 fix, să fim la Turnul de Apă din Arad, alături de bucuria lui Cornel Marandiuc şi a noastră: lansarea deodată a patru cărţi de poezie!