Târg de prezentare a atracțiilor județului, spectacol și Pool Party la bazine, de Ziua Turismului Arădean

Pregătirile pentru Ziua Turismului Arădean sunt pe ultima sută de metri. Reprezentanții Consiliului Judeţean Arad, ai Primăriei, Centrului Cultural Judeţean, Centrului Cultural Municipal şi ai SC Recons SA s-au întrunit pentru a stabili ultimele detalii. Ziua Turismului Ară­dean va avea loc sâmbătă, 8 iulie 2017, pe Ştrandul Neptun.
Preşedintele CJA, Iustin Cionca a spus că, iniţiativa organizării zilei turismului arădean a venit din partea Consiliului Judeţean Arad: „Am găsit deschidere şi ideea noastră a fost primită cu entuziasm. Considerăm că acest eveniment este o oportunitate pentru turişti, aceştia având ocazia de a descoperi judeţul Arad, obiectivele turistice, tra­diţiile, istoria, obiceiurile, gastronomia, lăcaşurile de cult, dar şi cetăţile sau ştrandurile de pe raza judeţului”.
Peste 30 de expozanţi s-au înscris la acest eveniment, urmând a pregăti standuri prin care atracţiile turistice ale Aradului vor fi ridicate la rang de cinste, pentru a fi descoperite de toți cei prezenți la eveniment.
Au fost prezentate câteva dintre atuurile judeţului Arad, atuuri care se vor regăsi, prin expozanţi, la Ziua Turismului Arădean, ideea fiind aceea de a transforma Aradul dintr-un judeţ de tranzit într-unul de destinaţie. Acesta a precizat, totodată, că Centrul Cultural Municial va amplasa şi o scenă, urmând a avea loc câte un spectacol în fiecare oră, începând cu Nova Band, Palatul Copiilor, Party Mix, Life-Style, Liceul de Artă şi terminând cu Trupa de Serviciu. „Prin partenerii noştri de la Parcul Natural Lunca Mureşului, vom oferi o plimbare cu barca pe Mureş, la intervale orare di­ferite. Evenimentul va fi transmis la Radio Arad şi de la ora 10 la ora 18 vom fi în direct de aici, de la Ştrandul Neptun”, a subliniat Andrei Ando, directorul exe­cutiv al Direcţiei Comunicare şi Strategii a CJA.
Atmosferă de club la bazine
În seara Zilei Turismului Ară­dean se va desfățura o petrecere inedită Arad Pool Party la bazinele mari din Ştrandul Neptun. În cadrul evenimentului, în zona bazinelor se va monta o scenă completată de un iluminat arhitectural deo­sebit şi două baruri foarte mari, unul dintre ele (AQUA BAR) fiind funcţional chiar în interiorul bazi­nului mijlociu. În zona celui de-al doilea bar va exista o zonă de lounge. Tinerii se vor putea distra la concursuri de ”wet t-shirt”, iar muzica va fi întreţinută de DJ specializaţi în acest gen de evenimente.
De muzică se va ocupa invitatul special al Arad Pool Party, Andre Rizo, un Dj cunoscut pentru susţinerea unor evenimente de genul acesta la cluburi renumite cum ar fi Fratelli şi Buddha Bar.
Organizatorii au pus la punct ultimele detalii legate de desfăşurarea Zilei Turismului Ară­dean, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 8 iulie 2017, pe Ştrandul Neptun.