Au început înscrierile la Universitatea Aurel Vlaicu

Înscrierile la Universitatea Aurel Valicu au început ieri, cei care doresc să-și continue studiile aici putând să-și depună dosarul până pe 21 iulie.
„De luni până vineri, între orele 9.00-17.00 și sâmbăta și duminica între orele 9.00-13.00 cei care doresc să devină studenți ai universității arădene de stat pot alege  una din cele nouă facultăți ale UAV. Înscrierile pentru studii de licență și pentru studii de master se fac la sediul Rectoratului din B-dul Revoluției nr.77 (lângă Primăria Arad), cu excepția celor care optează pentru Facultatea de Teologie, în cazul căreia înscrierile se fac la sediul Facultății de pe str. Academia Teologică, nr. 9”, susțin reprezentanții UAV.
De menționat că oferta educațională pentru anul universitar 2017-2018 cuprinde 23  de programe de licență cu 32 de specializări din cadrul celor nouă facultăți. „Cei care doresc să-și continuie studiile la master, pot alege, la rândul lor,  între 24 de programe masterale. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul universității arădene de stat . Rezultatele vor fi afișate pe 22 iulie, urmând ca în perioada 25-27 iulie  fiecare candidat admis să își confirme locul. Pe 28 iulie vor fi anunțate rezultatele finale”, mai spun reprezentanții UAV.
(L.Ș.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni