Pe scurt

Cadavrul unui bărbat scos din fântână la Pecica

Pompierii au fost sesizați miercuri seara despre faptul că o persoană a căzut într-o fântână plină cu apă la Pecica. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care la momentul sosirii pompierilor era decedat. Cadavrul a fost scos din fântână de pompieri, ulterior fiind preluat de reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării necropsiei.

 

Urmăriți național, prinși de polițiștii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai posturilor de poliție Târnova și Olari au depistat un bărbat, urmărit național. Polițiștii au depistat, pe raza localității Olari, un bărbat de 38 de ani, din județul Caraș-Severin, pe numele căruia, în data de 12 iunie a.c., magistrații Judecătoriei Cîmpeni (județul Alba) au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Postului de poliție Pilu au depistat un alt bărbat, urmărit național.  Pe raza localității Pilu a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din județul Arad, pe numele căruia, în data de 11 iulie a.c., magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 9 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

 

Infracțiuni la regimul circulației rutiere

Polițiștii au depistat miercuri, în trafic, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DC98, pe raza localității Vinga, un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. Polițiștii Postului de Poliție Secusigiu au depistat, pe raza localității, un tânăr de 29 de ani, din Felnac, în timp ce conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare ale unui alt autoturism. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni