Pe scurt

Incendiu violent la o casă funerară

Un incendiu puternic a cuprins sâmbătă o casă funerară din municipiu, pompierii intervenind pentru stingerea flăcărilor cu mai multe autospeciale. Nu s-au înregistrat victime. Casa funerară din Arad, la care a izbucnit incendiul urma să fie dată în folosinţă peste două săptămâni. Acoperişul în suprafaţă de 400 de metri pătraţi a ars, spun pompierii care au intervenit cu şase echipaje de stingere. Circulaţia maşinilor şi tramvaielor pe strada Cocorilor, unde este situată casa funerară a fost blocată complet timp de circa trei ore pentru a permite intervenţia pompierilor.

 

A condus cu o alcoolemie de 1,40

Polițiștii Secției nr. 5 Rurală Ineu cercetează un bărbat care a condus sub influența alcoolului. Polițiștii au depistat în trafic, pe DJ792/D, pe raza localității Târnova un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

 

 A tăiat ilegal arbori

Polițiștii Secției nr. 9 Rurală Sebiș cercetează un bărbat bănuit de tăiere ilegală de arbori. Polițiștii cercetează un bărbat de 41 de ani, din Buteni, care în data de 12 iulie a.c. ar fi tăiat ilegal 7,78 metri cubi de arbori din specia salcâm și carpen de pe un teren cu vegetație forestieră de pe raza localității Buteni. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 730 de lei, a fost recuperat, materialul lemnos fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt calificat.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni