Cântăreţ de manele, înjunghiat de un cunoscut interlop, într-un mall din Arad

Un cântăreţ a fost înjunghiat duminică dimineaţa într-un mall din Arad de un cunoscut interlop din oraş, în urma unui conflict care a pornit de la jocurile de noroc. Victima a fost transportată la spital, unde a fost operată. Ioan Dinescu, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiat de un bărbat în vârstă de 45 de ani, cunoscut interlop din oraş.

Cântăreţul ar fi jucat la un aparat de poker o sumă mare de bani, circa 1.000 de euro, şi se aştepta să prindă marele pot. Daniel Florin Vesa, cunoscut pentru legăturile cu lumea interlopă, l-ar fi ochit pe cântăreţ şi, când a văzut că a tot crescut miza şi avea şanse să câştige, l-a îndepărtat de la aparat, cu câteva palme, pentru a-i lua locul.

Un agent de pază al casinoului şi al sălii de jocuri mecanice a intervenit şi i-a condus pe amândoi în parcarea mall-ului, unde interlopul ar fi scos un briceag şi l-a înjunghiat pe cântăreţul respectiv, iar pe agentul de pază, în vârstă de 23 de ani, l-a rănit uşor în zona spatelui.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde este operată. „Bărbatul a ajuns la spital cu plagă abdominală înjunghiată, este în sala de operaţie în acest moment şi va fi transferat la ATI”, a declarat, duminică, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Agresorul a fugit de la faţa locului, el fiind prins ulterior de către poliţişti și audiat. „La scurt timp după incident, autorul a fost indentifcat de poliţişti, dus al sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru audieri şi clarificarea împrejurărilor în care s-au comis faptele. Cercetările sunt desfăşurate de către colegii de la Serviciul Investigaţii Criminale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga. Poliţiştii efectuează cercetări la fața locului, pentru a aduna probe, dar şi pentru a viziona ce au suprins camerele de supraveghere din zonă.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni