Săgeata Verde a atras un val de turiști

Proiectul „Săgeata Verde” a avut succesul scontat, zeci de turiști alegând să facă o cursă ca odinioară cu trenul electric.

Reprezentanții Consiliului Județean și ai Primăriei Ghioroc au făcut o analiză de performanță după prima lună de la lansarea Săgeții Verzi – obiectiv turistic de valoare al județului.

Conducerea Consiliului Județean Arad, a Companiei de Transport Public și a Complexului Muzeal Arad s-a întâlnit pentru a evalua modul în care a funcționat proiectul de relansare a Săgeții Verzi la o lună de la ieșirea ei pe traseu.

Au mai luat parte și reprezentanți ai Free Tours, asociație din Arad ai cărei membri au hotărât de curând să se alăture proiectului „Săgeata Verde”. Ghizii Arad Free Tours vor conduce grupurile de turiști pe traseul trenului electric.

Din situația întocmită de administrație reiese că, în prima lună peste 150 de turiști au călătorit cu Săgeata Verde, ceea ce înseamnă un grad de ocupare de 98%. Biletele puse în vânzare s-au epuizat la fiecare cursă.

Pe viitor numărul de locuri disponibile să fie menținut la 35 de locuri pe fiecare cursă. Rezervările se pot face pe site-ul www.sageataverde.ro sau telefonic la numărul 0721803763. În următoarea perioadă, CTP va face demersuri pentru ca plata rezervărilor să poată fi făcută online.

Compania de Transport Public a pregătit o ofertă de preț pentru cei care doresc să rezerve o cursă în regim privat – prieteni, familie, team – building. Oferta este de 178 de euro.