Ludovic Orban spune că reprezentanții PSD sunt niște lupi flămânzi după bani

Prezent într-o vizită de lucru la Arad,  Ludovic Orban, președintele PNL, a discutat în conferința de presă despre neajunsurile guvernului PSD și măsurile economico-fiscale pe care social-democrații continuă să le impună românilor:

„Reprezentanții PSD au defilat în campanie electorală deghizați în haine de oaie, promițând luna de pe cer. După câteva luni, la învestirea Guvernului Tudose și-au arătat adevarata lor față, demonstrând că sunt, de fapt, niște lupi flămânzi după bani. Niște lupi care parazitează tot, care trăiesc pe spinarea celor care muncesc, celor care produc, celor care crează plus valoare. PSD încearcă să profite de pe urma celor merituoși, crezând că așa pot să achite din pomenile și promisiunile electorale.

Nu vom accepta niciuna dintre măsurile fiscale aberante propuse de partidul vechilor roșii. Nu suntem de acord cu impozitul pe cifra de afaceri, nici cu desființarea sau naționalizarea pilonului II de pensii, nici cu taxa de solidaritate, nici cu introducerea impozitului pe gospodărie. Toate aceste măsuri care fac parte din planul de guvernare al noului cabinet Tudose nu fac altceva decât să îi pedepsească pe cei care muncesc. Acesta este sistemul de «meritocrație» al PSD”, a declarat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban. Acesta a acreditat ideea că dacă PSD se va ține de cuvânt și va majora salariul minim la 2.000 de lei , jumătate de milion de locuri de muncă ar putea dispărea.

În cadrul conferinței de presă, alături de Ludovic Orban au participat liderii organizației PNL Arad, Gheorghe Falcă, președinte PNL Arad, parlamentarii Ioan Cristina, Eusebiu Pistru, Glad Varga, prim-vicepreședinții organizației, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea, precum și vicepreședinții, Geanina Pistru și Călin Bibarț. Prezența aceasta destul de …largă a dorit să arate unitatea filialei. De altfel, nici Ludovic Orban nu a venit cu gânduri de tăieri de capete, ci cu ramura de măslin. Acum, cu câteva excepții, nici nu prea ar fi avut ce tăia.