400 de studenţi medicinişti ai UVVG din cadrul Facultăţii de Medicină şi Facultăţii de Medicină Dentară susţin examenul de licenţă

Peste 400 de studenţi medicinişti din cadrul Facultăţii de Medicină şi Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad susţin, în aceste zile, examenul de licenţă, pentru învăţământul medical, în urma studiilor universitare.
Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, ne-a declarat: „Este un moment de sărbătoare pentru Universitatea de Vest «Vasile Goldiş», unde 400 de absolvenţi din domeniul sănătate – medicină, medicină dentară, tehnică dentară, balneofiziokinetoterapie şi recuperare, susţin examenul de licenţă. Este un feedback, deoarece suntem interesaţi cum am muncit atât noi, cadrele didactice, cât şi rezultatele pe care le vor obţine, la examenul de licenţă, viitorii medici, pe care dorim să îi redăm societăţii, bine pregătiţi, cu un grad ridicat profesional. O mare parte din absolvenţii noştri care s-au pregătit în domeniul medical la Universitatea de Vest «Vasile Goldiş» din Arad se vor întoarce în ţările de unde au venit – Franţa, Israel, Germania, Italia, cât şi în ţări din afara Uniunii Europene, precum Tunisa, Algeria şi Maroc. Sunt convins că absolvenţii noştri, viitori medici, vor face faţă noii misiuni care le revin şi vor demonstra că Universitatea de Vest «Vasile Goldiş» din Arad este o instituţie de învăţământ superior medical de mare calitate”.
Daniel Albu

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni